Pomáháme spolu - pomohlo k nákupu kočárku

Díky sobotní akci se nám podařilo sehnat zbytek financí na nákup kočárku pro zdravotně postiženou holčičku v Bělorusku, kterou vychovává její babička.

Po rozkliknutí nadpisu získáte více informací.

Farní charita podporuje od loňského roku zdravotně postiženou holčičku v Bělorusku ročním příspěvkem 5.000,- Kč.  Babička za darované peníze měla možnost nakoupit nafukovací matraci, která chrání dívenku před sebepoškozením, plínky, oblečení a dále pak ovoce, jogury a ovocné šťávy,"které má Alenka moc ráda" píše v dopise její babička.

Na požádání partnerské Diecézní charity v Bělorusku v měste Pinsk jsme začali shánět finance na zakoupení kočárku pro Alenku, tak aby mohlá vyjíždět s babičkou na procházky.

Díky sobotní benefiční akci máme částku 15.000,- Kč pohromadě.

Za finanční podporu moc děkujeme :

Jazyková škola Zachová Pelhřimov, Jindřichův Hradec - částka 6.300,- Kč

Benefiční akce Pomáháme spolu - částka 2.900,- Kč

Jihočeské matky České Budějovice - částka 2.267,- Kč (část výtěžku z benefičního koncertu virtuózního kytaristy prof. Štěpána Raka v Českých Budějovicích)

Výtěžek z blešího trhu v Deštné - 1.620,- Kč

Dárci/fyzické osoby - 1.913,- Kč

V případě, že se rozhodnete přispět na náši adoptovanou holčičku, můžete peníze zaslat na náš účet 170318142/0300 pod v.s. 111

Děkujem všem, kdo nás v tomto projektu podporují !