Podpořte nás prosím!

Prosíme dárce o podporu Charitní pečovatelské služby v Kamenici nad Lipou.

Peněžité a materiální dary budou použity na pomoc seniorům, nemocným a zdravotně postiženým  v našem městě a okolních obcích.

Dary posílejte na náš účet č. 170318142/0300.

ZE SRDCE VŠEM DĚKUJEME, ŽE MŮŽEME POMÁHAT !

Zobrazit články z rubriky:

YoungCaritas.cz aneb mladé dobrovolnictví

České BudějoviceDiecézní charita České Budějovice od roku 2019 zařadí mezi programy svého Dobrovolnického centra nový projekt YoungCaritas.cz, který cílí na podporu dobrovolnictví, solidarity a prosociálního chování dětí a mládeže. K tříleté podpoře tohoto jedinečného projektu se spolupracující firma Energie AG Bohemia zavázala symbolicky 27. září na Den Charity.

Charita v Sušici vytvořila Kuchařku pro každého

SušiceOblastní charita Sušice přišla se zajímavým nápadem – kuchařkou jednodnoduchých a levných receptů ze surovin, které řada Charit distribuuje lidem v nouzi v rámci potravinové pomoci prostřednictvím projektu FEAD a spolupráce s Potravinovou bankou. Kuchařka navíc bude dále rozšiřována a doplňována o další recepty.

SENIOR TAXI v Kamenici nad Lipou pod značkou Charity

Na Den Charity - 27. září jsme si v Kamenici nad Lipou nadělili netradiční dárek. Nově budeme od října provozovat službu pro seniory - SENIOR TAXI

Den charity 2018 v Sušici

Sušice – V neděli 30. září se od 14:00 pořádá Oblastní charita Sušice v příjemném prostředí Ostrova Santos Den charity v Sušici, kde představí Oblastní charitu Sušice nejen jako poskytovatele sociálních služeb, ale také jako realizátora projektů, se kterými se mnozí z vás již stihli setkat.
Program nedělního odpoledne je určený všem věkovým skupinám a je zdarma.

Aktuální program Klubu seniorů

Klub seniorů je otevřen všem, vždy v pondělí od 14-16 hod. Těšíme se na:

24.9.  korálkování s paní Vránkovou

1.10.  povídání o Kamenici s panem Valešem

8.10.  návštěva dětské knihovny - výstava k 100. výročí vzniku ČR

15.10. cvičení s paní Švarcovou

22.10.  výroba svíček

29.10.  šití levandulových vonných polštářků s paní Vránkovou

5.11.   výroba svíček

Den Charity 2018 v Jindřichově Hradci

Jindřichův HradecFarní charita Jindřichův Hradec Vás srdečně zve na DEN CHARITY, který se uskuteční v podvečerním čase 27. 9. 2018 na adrese Pravdova 837 v J. Hradci.

VEŘEJNÁ SBÍRKA PRO ANDRIANKU

Farní charita Jindřichův Hradec ve spolupráci s panem Tomášem Šnorkem a starostou města panem Ing. Stanislavem Mrvkou pořádá veřejnou sbírku pro malou Andrianku. Výtěžek sbírky je určen na zakoupení auta.

CHARITATIVNÍ KONCERT PRO ANDRIANKU

Srdečně Vás tímto zveme na charitativní koncert, který proběhne v sobotu 29.9.2018 od 16:00hod v Kapli sv. Máří Magdaleny.

Vojenský fond solidarity vyhlásil sbírku na pomoc rodinám tří padlých vojáků

Čest jejich památce

Vojenský fond solidarity vyhlásil mimořádnou finanční sbírku ve prospěch rodin vojáků rotného Martina Marcina, desátníka Kamila Beneše a desátníka Patrika Štěpánka, kteří zahynuli v neděli 5. srpna 2018 při útoku sebevražedného atentátníka v Afghánistánu. Přispět lze na účet nebo formou DMS, a to do 31. srpna 2018.

Do našeho týmu přijmeme nového pracovníka.

Do týmu pečovatelské terénní služby v Kamenici nad Lipou přijmeme nového pracovníka. Více info v inzerátu nebo na tel. čísle 731 402 983.