Tříkrálová sbírka 2011

V sobotu 8. ledna 2011 konala v našem městě a okolních vesnicích již pojedenácté Tříkrálová sbírka na Charitu. Do ulic vyšlo celkem 27 skupinek koledníků. V pondělí 10. 1. byly pokladničky za účasti zástupce města rozpečetěny a jejich obsah spočítán. Výsledky jsou uspořádány v následující tabulce v porovnání s rokem 2010:

Místo

CELKEM:

127.355,00

121.671,00

Celková částka 127.355,- Kč byla poslána na sbírkové konto Charity České republiky do Prahy.

V průběhu roku by se 65 % z vybrané částky mělo vrátit do naší Farní charity. Tyto prostředky budou použity v pečovatelské službě na pomoc seniorům, nemocným a zdravotně postiženým občanům v našem městě a okolních vesnicích. Část prostředků bude ponechána na nákup auta pro pečovatelskou službu. Asi 10 % z vykoledované částky bude použito na projekt pomoci chudým dětem v Bělorusku.

Děkujeme všem občanům za dary do pokladniček. Děkujeme dětem, které obětavě koledovali i za špatného počasí. Děkujeme také skautské organizaci, která každým rokem pomáhá v Kamenici n. L. sbírku zabezpečit.

Nebyly nalezeny žádné články.