Výroční zpráva 2016 ke shlédnutí

Zpráva o všech našich činnostech a hospodaření za loňský rok je ke shlédnutí.

Výroční zpráva 2016.pdf

Výprodej bazarového oblečení

Velký výprodej bazarového oblečení a doplňků proběhne již po třetí, tentokrát 3. června od 9-13 hod na faře v 1. patře. Pokud máte nepotřebné věci a chcete je darovat na dobrou věc, můžete je předávat přímo na charitě nebo v dobročinném obchůdku Dobromysl (naproti hotelu Berger). Přijímáme oblečení, doplňky, hračky, knihy, domácí potřeby, dekorace, nepoškozenou obuv a téměř vše, co by ostatním udělalo službu a radost. Prosíme věci nám noste čisté a pouze funkční. Děkujeme za vaši pomoc.

Setkání uživatelů v květnu - výlet do J. Hradce

Další setkání uživatelů pečovatelské služby a ostatních příznivců charity se uskuteční 15.5. a tentokrát se společně vydáme na výlet do Jindřichova Hradce na vodní fontánu, na kávu/čaj, popř. dle možností na prohlídku historického centra. Prosíme, kdo by chtěl jet s námi, ať se nahlásí do 9.5. na tel. 731 402 983 nebo 730 526 883. Sraz bude v 13 hod na faře. Těšíme se na vás.

Polohovací lůžko k zapůjčení

Je možno zapůjčit polohovací lůžko s elektricky ovládatelným roštem a hrazdy, včetně antidekubitní matrace. Cena za půjčení je 20,- Kč/den. Pro dlouhodobě ležící osoby doporučujeme též zapůjčit aktivní nafukovací matraci, cena 6,- Kč/den. Kontakt 731 402 983.

Společné setkání při kávě a čaji

Srdečně zveme uživatele a  naše příznivce na společné posezení a popovídání na Farní charitu v pondělí 13.února od 14 hod. Zahájíme tak pravidelná-měsíční setkání uživatelů pečovatelské služby. Těšíme se na Vás.

Pozvánka na vánoční posezení

Srdečně Vás zveme na předvánoční posezení s vystoupením dětí z MŠ. Setkání se uskuteční 12.12. od 14,30 na Charitě. Něco dobrého na zub vítáno. Děkujeme.

Beseda Alzheimer poradny Kraje Vysočina

Srdečně zveme veřejnost na Den otevřených dveří, který proběhne v rámci týdne sociálních služeb 4. října v odpoledních hodinách na Farní charitě v Kamenici nad Lipou.

Program:

15-16 hod - prohlídka zázemí pečovatelské služby, seznámení s využitím kompenzačních pomůcek či získání finančních příspěvků na péči

17 hod - beseda Alzheimer poradny Kraje Vysočina na téma : péče o osoby s onemocněním demencí

Nový ředitel Diecézní charity České Budějovice

Přijmeme pracovníka v sociálních službách

Přijmeme pečovatelku/pečovatele na letní brigádu

Pečující, zapamatujte si