Pomáháme díky Nadaci JUST CS

Díky Nadaci Just CS jsme mohli pomoci mamince a její dcerce, a to zajištěním invalidního vozíku, který bude potřebovat od září do ZŠ v Kamenici/L. Včera si maminka s dcerkou vozík převzaly a první jízda s ním směřovala do cukrárny na zmrzlinu :)

WP_20170803_007WP_20170803_004

Do MŠ v Kamenici nad Lipou jsme uplynulý školní rok bezplatně zapůjčili invalidní vozík pro handikepovanou 7mi letou holčičku. Na jaře se na nás obrátila její maminka, zda by si vozík mohla nadále zapůjčit do ZŠ speciální v Kamenici, kterou bude dcera po prázdninách navštěvovat. A tak nás napadlo, že bychom mohli zažádat některou z Nadací, sepsat projekt, zařídit vše potřebné a tím získat pro holčičku vlastní vozík. Máme s tím již zkušenosti, víme, jak takový projekt napsat a získat potřebné doklady k vyřízení žádosti. To jsme také 8. června udělali a  potřebný vozík se nám podařilo získat, z čehož máme my a hlavně mamika s dcerkou velkou radost.

Podat pomocnou ruku tam, kde je to potřebné nás naplňuje a je i naším posláním.
Uskutečnit tento sen, získat pro dcerku nový vozík, jsme mohli díky Nadaci JUST CS, za což jí velmi a upřímně děkujeme.

Pečující, zapamatujte si