Setkání s vůní špekáčků

Dnešní opékání špekáčků si společně užili senioři a děti z dětského domova Trojlístek. Bylo to moc milé setkání a děkujeme za něj. Na akci dorazilo 10 seniorů a 7 dětí.

O letních prázdninách se setkání konat nebudou a těšit se můžete na 18. září, kdy nás již po třetí navštíví psí terapeuti ze sdružení Hafík.

více fotografií na FB: https://www.facebook.com/1825010191070770/photos/pcb.1878154655756323/1878153389089783/?type=3&theater

DSC06274DSC06300DSC06279

Společné opékání špekáčků

Srdečně zveme uživatele pečovatelské služby i ostatní naše příznivce a přátele na společné opékání špekáčků na farním dvoře v pondělí 19. června od 14 hod. Nejeden úsměv na tváři vykouzlí i milá návštěva - děti z dětského domova v Kamenici nad Lipou. Špekáčky a pečivo bude zajištěno. Sladká dobrota ke kávě bude vítáná. Děkujeme a těšíme se na vás.

Letní setkání Třech králů - tak trochu bláznivý nápad

Srdečně zveme všechny K,M,B jejich vedoucí a všechny, kdo nám pomáhá při organizaci TKS a také naše dobrovolníky ke společnému setkání na farním dvoře. Těšit se můžete na hry, tvoření a opékání. Sejdeme se v sobotu 17. června od 14 hod. Sladké pohoštění vítáno. Děkujeme a těšíme se.

Hledáme manažera sociálních služeb

Diecézní charita České Budějovice hledá manažera sociálních služeb na 1,0 úvazku. Přihlášky zasílejte do 26. 6. 2017, nástup dle dohody. Popis pracovní pozice a další informace v tomto článku.

Hledáme účetní/ho od června 2017

Diecézní charita České Budějovice hledá účetní/ho na 1,0 úvazku (případně na zkrácený úvazek). Přihlášky zasílejte do 19. 6. 2017, nástup ihned nebo dle dohody. Popis pracovní pozice a další informace v tomto článku.

Ženou regionu je Daniela Werbynská Laschová, ředitelka Charity Týn/Vltavou

Daniela Werbynská Laschová, žena regionu za rok 2017 pro Jihočeský kraj

Ze šestnácti finalistek získala 22. května 2017 nejvyšší ocenění v krajském kole za Jihočeský kraj Daniela Werbynská Laschová, ředitelka Farní charity Týn nad Vltavou a Charity Zliv. Blahopřejeme! To, jak ocenění vnímá, si můžete přečíst v tomto článku.

Hledáme zdravotníka na letní tábor

Nabízíme:

• Dohoda o provedení práce
  • Plná penze + svačiny + celodenní pitný režim
  • Zajištěná autobusová doprava do RS Lesák a zpět do Č.Budějovic

Výlet do Jindřichova Hradce

Společného výletu do Jindřichova Hradce se zúčastnilo 5 seniorů, kteým udělal velkou radost.

Výlet do Jindřichova Hradce - fotogalerie

Pomáhej pohybem

Pomáhej pohybem – Oblastní charita Pelhřimov je již mezi aktuálními projekty!

Zemřel P. Hugo J. Pitel, dlouholetý prezident Diecézní charity České Budějovice

V neděli 14. 5. 2017 zemřel P. Hugo Josef Pitel, dlouholetý prezident a druhý statutární zástupce Diecézní charity České Budějovice. Poslední léta prožil v charitním Domě sv. Františka ve Veselí nad Lužnicí.

Pečující, zapamatujte si