Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Do našeho týmu přijmeme nového pracovníka.

Do týmu pečovatelské terénní služby v Kamenici nad Lipou přijmeme nového pracovníka. Více info v inzerátu nebo na tel. čísle 731 402 983.

DOBRO MÓDA (dnes je módní dobrovolnictví!)

Zveme Vás na workshop DOBRO MÓDA (dnes je módní dobrovolnictví!), který se uskuteční v úterý 22. května v rámci MODA Fashion Days 2018 České Budějovice. Na této akci se podílí Dobrovolnické centrum DCH České Budějovice.

Bazarový výprodej 5. května

Velký bazarový výprodej oblečení a doplňků proběhne v sobotu 5. května od 9-13 hod na faře v 1. patře. Vše bude za 10,- Kč, neváhejte a přijďte se podívat a podpořit nás. Děkujeme

Pouťový jarmark pro Charitu

Již tradičně jsme se aktivně zapojili do pouťové slavnosti města a uspořádali Pouťový jarmark pro Charitu.

Sběr plastových i kovových víček ukončen!

K 18. dubnu jsme z technických důvodů ukončili sběr plastových i kovových víček. Za poslední rok jsme nasbírali téměř 800 kg plastových víček. Výtěžek použijeme na pomoc osobám v tíživé životní situaci v našem blízkém okolí. Děkujeme za pomoc i pochopení.

Klub seniorů přináší radost i nová poznání

V nově vzniklém klubu seniorů se v Kamenici/L. schází senioři pravidelně od února každé pondělí od 14-16 hod na mísntí faře.

Děravá síť poslední záchrany: změny Zákona o hmotné nouzi ubírají těm nejchudším

Změny systému pomoci v hmotné nouzi, prosazené v průběhu roku 2017, přinesly trpké ovoce. Podle zkušeností odborníků Charity Česká republika, pracujících dlouhodobě s lidmi v nouzi, způsobují nedávné novely zákona těm nejchudším zbytečné potíže a jejich složitou materiální a bytovou situaci ještě zhoršují

Projekt na podporu Domu sv. Petra pro muže

Od čtvrtka 29. března je v mobilní aplikaci EPP Pomáhej pohybem aktivní Projekt na podporu Domu sv. Petra pro muže v Záblatí.

Duchovní zastavení  zaměstnanců charit

Vedení Diecézní charity Č. Budějovice umožnilo zaměstnancům charit v diecézi předvelikonoční duchovní zastavení na poutním místě Lomec (20. 3.)