Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Setkání s vůní špekáčků

Dnešní opékání špekáčků si společně užili senioři a děti z dětského domova Trojlístek. Bylo to moc milé setkání a děkujeme za něj. Na akci dorazilo 10 seniorů a 7 dětí.

O letních prázdninách se setkání konat nebudou a těšit se můžete na 18. září, kdy nás již po třetí navštíví psí terapeuti ze sdružení Hafík.

více fotografií na FB: https://www.facebook.com/1825010191070770/photos/pcb.1878154655756323/1878153389089783/?type=3&theater

DSC06274DSC06300DSC06279

Letní setkání 3Králů

Jako poděkování za pomoc při Tříkrálové sbírce jsme v sobotu uspořádali setkání, při kterém jsme se opravdu nenudili. Pro děti byly připravené stanoviště, např. výstup na věž, handicapjízda, ochutnávka pokrmů, lovení pokladů. Za splnění úkolů každý dostal dárek. Dále si každý mohl ušít měšec a pochutnat si na špekáčku nebo grilovaném masíčku. Děkujeme všem, kdo se zúčastnil a děkujeme všem, kdo při akci pomohl.

Letní setkání Králů

více foto na FB: https://www.facebook.com/pg/Farní-charita-Kamenice-nad-Lipou-1825010191070770/photos/?ref=page_internal

Společné opékání špekáčků

Srdečně zveme uživatele pečovatelské služby i ostatní naše příznivce a přátele na společné opékání špekáčků na farním dvoře v pondělí 19. června od 14 hod. Nejeden úsměv na tváři vykouzlí i milá návštěva - děti z dětského domova v Kamenici nad Lipou. Špekáčky a pečivo bude zajištěno. Sladká dobrota ke kávě bude vítáná. Děkujeme a těšíme se na vás.

Letní setkání Třech králů - tak trochu bláznivý nápad

Srdečně zveme všechny K,M,B jejich vedoucí a všechny, kdo nám pomáhá při organizaci TKS a také naše dobrovolníky ke společnému setkání na farním dvoře. Těšit se můžete na hry, tvoření a opékání. Sejdeme se v sobotu 17. června od 14 hod. Sladké pohoštění vítáno. Děkujeme a těšíme se.

Výroční zpráva 2016 ke shlédnutí

Zpráva o všech našich činnostech a hospodaření za loňský rok je ke shlédnutí.

Výroční zpráva 2016.pdf

Hledáme manažera sociálních služeb

Diecézní charita České Budějovice hledá manažera sociálních služeb na 1,0 úvazku. Přihlášky zasílejte do 26. 6. 2017, nástup dle dohody. Popis pracovní pozice a další informace v tomto článku.

Hledáme účetní/ho od června 2017

Diecézní charita České Budějovice hledá účetní/ho na 1,0 úvazku (případně na zkrácený úvazek). Přihlášky zasílejte do 19. 6. 2017, nástup ihned nebo dle dohody. Popis pracovní pozice a další informace v tomto článku.

V Kamenici n. Lipou máme díky Charitě i vlastní oplatky

Od května si obyvatelé a turisté Kamenice nad Lipou a okolí mohou v dobročinném obchůdku Dobromysl, který provozuje Farní charita, zakoupit velmi chutné oplatky v mnoha příchutích. Název Dobro-oplatky byl jednoznačnou volbou. Veškerou naší snahou je pomáhat lidem, kteří si pomoci neumí nebo nedokáží. Název obchůdku a oplatků má společné slovo Dobro. Zakoupením podpoříte naší činnost, čehož si velmi vážíme. Děkujeme a těšíme se na vás v Dobromyslu a pro ty z vás, kteří si již oplatky zakoupili, se můžou těšit na nový obal. Někdo to může pojmout jako sběratelsví :) :)

1. oplatky

Pečující, zapamatujte si